In het spoor van de toekomst 1958 - 2058

Deze gids brengt u langsheen een veertigtal locaties in Antwerpen die allemaal iets met toekomstdromen van de stad te maken hebben. In de meeste gevallen gaat het om dromen uit de jaren 1950, in sommige om hedendaagse dromen. Bij dit boekje hoort ook een routeplan , waarop u de veertig locaties terugvindt. U wordt door het centrum van de stad geloodst en wil u verder dan stapt u op de fiets. Het boekje voert u van de Linkeroever over Wilrijk naar Deurne, Merksem, Lillo, Zandvliet en Berendrecht.

Het boekje is te koop via Antwerpen Averechts, de stadswinkel (Grote Markt 11), designcenter De Winkelhaak (Lange Winkelhaakstraat 26), boekhandel Copyright (Nationalestraat 28a), Kings & Queens retro lifestyle store (Vleminckveld 8)

Prijs: € 7,00 inclusief routeplan
Indien u dit liever met de post ontvangt, stort u voor een verzending in het binnenland € 11 en voor een verzending naar het buitenland € 14 op de rekening van Antwerpen Averechts 001-1664512-68 met vermelding van "In het spoor van de toekomst". Zodra we uw storting ontvangen hebben, vertrekt het boekje met de post.

BOOK NOW