This Trumpet - muziek- en theateravond in Permeke 6/10/17

Een primeur voor Expeditie De Stad: een theater-muziek-voorstelling met als thema het stedelijk leven.

Op vrijdagavond 6 oktober 2017 in het auditorium van Permeke. Start om 20 uur.
 

In This Trumpet doen een heleboel stedelingen hun verhaal via de trompet. Samen met een jazz-trio (Karel Cuelenaere, Kobe Boon en Simon Raman) en de theatermaakster Corinne Heyrman getuigt de trompet van het leven in de groeven van de stad. Hoe de stad je stuurt via haar aangelegde straten, zoals een naald over een plaat gaat, de hele stad rond. Hoe het oude en het nieuwe zich bewegen in een dans van aantrekken en afstoten. Hoe dezelfde straten worden vermeden. Hoe het er heel snel van ijskoud tot heet tot koel kan gaan.
This Trumpet is een voorstelling met muziek, beeld en taal die begon bij het boek Jazz van Toni Morisson en vele ontmoetingen met stedelingen en een trompet. Voor die ontmoetingen trekken trompetist Henri Ardui, vormgever Judith Herman en Corinne Heyrman de stad rond en laten iedereen met het instrument, in een nieuwe taal, hun verhaal doen. Meer info en de aanloop van de voorstelling kan je op deze site vinden: www.thistrumpet.wordpress.com

“De trompet start zowel feest als oorlog. Een feest is zoals oorlog, waar nu alles is. De korte samenvatting haalt het niet bij de eigenlijke actie en het ritme waarop het hart bonst.”

Tickets kosten € 8 per persoon en zijn te boeken via Expeditie De Stad:
03 338 39 39 of info@expeditiedestad.be. De voorstelling start om 20 uur.