Vertelfestival Permeke! 14.30 UUR

Datum
zaterdag, 25 november, 2023 - 14:30 tot 15:00
Prijs
€ 0.00
Locatie
Kubus van Permekebib
De Coninckplein voor de glazen kubus van de bibliotheek
2060 Antwerpen
Categorie
Bezoek van 1 à 1 1/2 uur

Op zaterdag 25 november zet Permeke de deuren wagenwijd open. Kom met je kleinste kinderen luisteren naar BabelFabel of Boek en Koek, of maak je eigen verteltheater. Ben je een tiener? Verdwaal dan in een virtuele wereld of zet jezelf in een episch mangaverhaal. Volwassenen kunnen zich laven aan een auteurslezing of plaatsnemen in het vertelsalon en luisteren naar een verhaal in het Russisch, Mandarijns, Tamazight, …. , en uiteraard wereldtaal Antwerps.  Een grote heimweedoos, een levende bibliotheek, een verhalenmuur en zoveel meer manieren van vertellen dompelen je helemaal onder in de magische wereld van verhalen.  Zaterdagavond gaan de deuren terug open want ‘Mensen Zeggen Dingen’. Een literaire show die spat van poëzie naar slam tot proza met af en toe een heerlijke punchline er bij.

Ook Expeditie is van de partij! Onze gids Agniet Vermeiren woont al jaren ‘om de hoek’ van de bibliotheek Permeke en neemt je graag mee door haar wijk. Tijdens de wandeling kom je op plekjes waarvan je het bestaan niet vermoedde en leer je meer over wat er achter een aantal gevels schuilt. Agniet vertelt over het De Coninckplein en de bib. Laat je verrassen door onze buurt die je daarna gegarandeerd met andere ogen bekijkt!

Deelname aan deze wandeling is GRATIS, maar inschrijven is aangeraden. De plaatsen zijn beperkt! Stuur een mailtje met je naam, gsm-nummer en het aantal personen naar info@expeditiedestad.be

Reserveer

BOOK NOW